Известие
Collapse
No announcement yet.
Блъснах си алфичката
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеДнеска ми казаха, че може да се смени само стъклото на фара. Махало се с леко нагряване и после се лепи на другия фар. Някой знае ли нещо по този въпрос?
П.П. Искам да си запазя Hella-та, а ако дам 370лв за нова няма да ми стигнат парите от застрахователите да си оправя и ламарините.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеМерси много колега
А дали в магазините се продават само стъклата?Alfa Romeo 159
Comment
-
Днеска ходих до Симеон при арабите и си взех Hella фар и мигач за 100лв.Сложих ги но установих, че фара е от по-стар модел и няма ел. регулиране на фарове. Може ли да се сложи от счупения фар на новия само електорниката за регулирането?
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеДнеска ходих до Симеон при арабите и си взех Hella фар и мигач за 100лв.Сложих ги но установих, че фара е от по-стар модел и няма ел. регулиране на фарове. Може ли да се сложи от счупения фар на новия само електорниката за регулирането?
Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеДнеска ходих до Симеон при арабите и си взех Hella фар и мигач за 100лв.Сложих ги но установих, че фара е от по-стар модел и няма ел. регулиране на фарове. Може ли да се сложи от счупения фар на новия само електорниката за регулирането?
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеБеше светло и нямаше как да го проверя, но като въртях ръчката фара се мърдаше нагоре-надолу такаче мисля работи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеТочно така от предницата като ламарини и варове нямам нищо освен един ляв калник тъмно син цвят,имам също халогени и капачките на халогените,също и носачи,дискове и апарати ,имам и рейка и доста неща ощекойто каквото му трябва да пита почти всичко се намира
Comment
Comment